Header logo 2
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Banner Image 0

Crosscamp dealer

House of Motion is dealer van de Crosscamp. Crosscamp is een uitstekend merk van de Hymer-groep uit Zuid-Duitsland. Dankzij onze inpandige camperfabriek (Tonke) zijn wij perfect uitgerust op het gebied van kennis en materieel om u zorgeloos te laten genieten van uw Crosscamp. Een grote meerwaarde!

Content Image 2

Meer over Crosscamp

Een weekendje aan het strand of een tocht door de bergen: de Crosscamp biedt u onbeperkte mogelijkheden om uw idee van vrijheid te realiseren. Met vier slaapplaatsen en veel ruimte voor fietsen of surfplanken heb je alles wat nodig is om dicht bij de natuur te zijn.

De CROSSCAMP Flex is een prachtige buscamper die beschikt over alles wat je nodig hebt als je er mee op pad gaat. Het hefdak kan opengeritst worden voor frisse lucht en een panorama uitzicht. Daarnaast heeft de CROSSCAMP een stijlvol interieur. Ook beschikt de CROSSCAMP over een keuken die gemakkelijk is te verwijderen uit de bus, zodat je buiten kan koken. De achterbank verandert met een handomdraai in een bed. De twee stoelen kunnen omgedraaid worden om de bus in een woonkamer te veranderen. Omdat de banken en stoelen op rails zijn aangelegd is het mogelijk om er twee extra stoelen in te zetten en tot wel 7 zitplaatsen te creëren. De bank staat op een rail, zo kan je extra laadruimte creëren en de buscamper inrichten zoals jij dat wil. De bussen zijn nieuw en hebben daarom moderne veiligheidssensoren, een slim navigatiesysteem en een comfortabel dashboard. De diesel motorisering verschilt tussen 120PK, 144PK en 177PK. Als er sprake is van een 177PK motor, is de bus een automaat, anders een 6 deels versnellingsbak.

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website